ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ 2012

Την χρονιά που έφυγε, εγκαταλείψαμε πολλές φορές την άσφαλτο βρεθήκαμε εκτός δρόμου σε διαδρομές που λίγοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αναζητώντας το απάτητο σε αφιλόξενα εδάφη.
Βραχώδες έδαφος, μαλακό, χιόνι, πάγος αναρρίχηση-καταρρίχηση πλαγιών, διάσχιση ποταμών, αμμώδη εδάφη.
Υπήρχαν στιγμές που οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες αλλά μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε με την συνοχή της ομάδας και τους ξεκάθαρους ρόλους που είχε ο καθ’ ένας από εμάς.
Η συνεχής προπόνησή σας, η εκπαίδευση, η γνώση μέσα από τις δραστηριότητες της OFF ROAD ADVENTURES σας προετοίμασε να είστε έτοιμοι –ακόμα και μακριά μας- να αντιμετωπίσετε ως έμπειροι offroaders τα εμπόδια.
Παίξαμε στα πιο όμορφα φυσικά terrain. Άλλοτε χαλαρώσαμε, άλλοτε λιώσαμε. Εντολές, συρματόσχοινα, εργάτες, σχέδιο σε εξέλιξη, εναλλακτικές, εμπιστοσύνη. Το ζητούμενο μετά τον σωστό σχεδιασμό ήταν και θα είναι η άψογη εκτέλεση.
Οσοι θεώρησαν ότι ήμουν λίγο υπερβολικός σε θέματα ασφάλειας και στην τήρησή τους, υπενθυμίζω ότι οφείλουμε να σεβόμαστε την φύση και τα…εμπόδιά της. Σταθερή εδώ και 20 χρόνια της OFF ROAD ADVENTURES ήταν και παραμένει η ασφάλεια πληρώματος και οχήματος.
Το πιο σημαντικό στο offroad δεν είναι να φτάσουμε πρώτοι στον προορισμό μας, αλλά να φτάσουμε ασφαλείς και χωρίς απώλειες του οχήματος μας.
Πιστεύω ότι και τη νέα χρονιά με την ίδια ισορροπία….πρόσφυσης στην σχέση μας θα ψάχνουμε τον δρόμο και τον τρόπο ξεδιπλώνοντας σε….ιπποδύναμη την ομαδικότητα και τις αντοχές μας.
Σας ευχαριστώ όλους και τον καθ’ ένα ξεχωριστά για τις δυνατές στιγμές που μοιραστήκαμε στα πιο δύσκολα μέχρι στις απλές βόλτες μας!!!!!