Εκδρομές για 4×4 χωρίς εξοπλισμό.

offroads.gr

Τι κι αν το τετρακίνητο σας είναι ένα απλό καθημερινό όχημα;

DSC 0312

Ελάτε μαζί μας σε περιπετειώδης διαδρομές στην φύση ακόμα και αν το τετρακίνητο σας δεν είναι εξοπλισμένο. Ζήστε με την οικογένειά σας ή την παρέα σας την απόλυτη εμπειρία στην εκτός δρόμου οδήγηση με ασφάλεια, μόνο με το βασικό εργοστασιακό εξοπλισμό του οχήματός σας. Μάθετε τις δυνατότητες του απλού τετρακίνητου οχήματος σας και πώς να αντιμετωπίζετε με έξυπνους τρόπους τα φυσικά εμπόδια.

Περπατήστε για λίγο με την οικογένεια σας ή την παρέα σας σε μονοπάτια, σε πέτρινα γεφύρια, στο δάσος. Εκπαιδευτείτε στα μυστικά του offroad και τις δυνατότητες του οχήματός σας, απολαύστε οδήγηση και πεζοπορία, εικόνες, μυρωδιές μέσα στο απόλυτο μεγαλείο της άγνωστης Ελληνικής φύσης.
Η
OffRoad Adventures σχεδιάζει και πραγματοποιεί εκδρομές σε όλη την Ελλάδα κατάλληλες για όλα τα 4x4 οχήματα. Περιηγηθείτε στο πρόγραμμα των εκδρομών μας και επιλέξτε ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

56 80

  • Βασικού επιπέδου με ένα αστερίσκο(*).
    Για οικογένειες και παρέες που αναζητούν την χαλάρωση και την απόλαυση στην εκτός δρόμου οδήγηση (για οδηγούς με ή χωρίς εμπειρία
    offroad). Ιδανική πρακτική εξάσκηση με παιχνίδι σε φυσικό terrain. Διαδρομές για όλα τα 4x4 ασχέτως αν διαθέτουν ή όχι κοντές σχέσεις (low) στο κιβώτιο ταχυτήτων και χωρίς τον παραμικρό πρόσθετο εξοπλισμό.

 

foloi xelmos 22-23 maioy 10 5

  • Μέσου επιπέδου με δύο αστερίσκους (**).
    Για οικογένειες και παρέες που αναζητούν την χαλάρωση, την απόλαυση και την περιπέτεια στην εκτός δρόμου οδήγηση. Ιδανική πρακτική εξάσκηση με δύσκολες συνθήκες σε φυσικό
    terrain. Διαδρομές για 4x4 που διαθέτουν κοντές σχέσεις (low) στο κιβώτιο ταχυτήτων και χωρίς τον παραμικρό πρόσθετο εξοπλισμό.