Ιδιαίτερα μαθήματα

Από τη μακρόχρονη εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει οδηγός τετρακίνητου οχήματος που να μην έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τόσο δύσκολες καταστάσεις που μην ξέρει πως να τις αντιμετωπίσει. Απαραίτητη προϋπόθεση για να αποφύγετε να βρεθείτε σε ανάλογη δύσκολη θέση, είναι να αποκτήσετε τις εξειδικευμένες γνώσεις την εμπειρία και φυσικά τον κατάλληλο. εξοπλισμό.

offroads.groffroads.groffroads.gr

Αν θέλετε ν’αποκτήσετε αυτές τις γνώσεις και την εμπειρία, αλλά ο χρόνος σας δεν επιτρέπει να συμμετέχετε στα ομαδικά εκπαιδευτικά προγράμματά μας, αν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις σε σχέση με την εκτός δρόμου οδήγηση ή αν για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να εκπαιδευτείτε σε ιδιωτική βάση, πραγματοποιούμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 4×4, έτσι ώστε γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά να μάθετε όλα τα μυστικά της ασφαλούς εκτός δρόμου οδήγησης, να γνωρίσετε τις δυνατότητες του οχήματός σας και να ενημερωθείτε για τις χρήσεις και τη λειτουργία του απαραίτητου εξοπλισμού (οχήματος και ατομικού) που θα αποδειχθεί πολύτιμος στις μελλοντικές εκτός δρόμου εξορμήσεις σας.

offroads.groffroads.groffroads.gr
Αφού γνωρίσουμε και εκτιμήσουμε το επίπεδο γνώσεων, εμπειρίας και ικανοτήτων σας, τις δυνατότητες του τετρακίνητου οχήματός σας, αλλά και τις προσωπικές σας απαιτήσεις στην εκτός δρόμου οδήγηση, εντοπίζουμε τις ελλείψεις σας και με τα ιδιαίτερα μαθήματα που σας παραδίδουμε, εστιάζουμε αποκλειστικά σε σας και την κάλυψη των δικών σας αναγκών και κενών. Στείλτε μας στο offroads@offroads.gr και τις δικές σας απορίες προκειμένου να τις συζητήσουμε κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης.

offroads.groffroads.groffroads.gr

Κάθε ιδιαίτερο μάθημα πραγματοποιείται σε φυσική πίστα, διαρκεί τρείς (3) ώρες και συμβάλλει αποτελεσματικά στο σταδιακό χτίσιμο των γνώσεων και της εμπειρίας σας πάνω σε όλα τα θέματα της ασφαλούς εκτός δρόμου οδήγησης, που γρήγορα θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την ευχαρίστηση που το τετρακίνητο όχημά σας μπορεί να σας προσφέρει, σε όλο της το μεγαλείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας, στο offroads@offroads.gr επιλέξτε την μέρα απο Δευτέρα εως και Σάββατο και την ώρα που σας εξυπηρετεί, από τις 9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, και ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό τρίωρο γεμάτο εκτός δρόμου οδήγηση, γνώση και διασκέδαση.

  • Τιμή τρίωρου ιδιαίτερου μαθήματος με δικό σας όχημα : 180€
  • Τιμή τρίωρου ιδιαίτερου μαθήματος με δικό μας όχημα : 260€