Προγραμμα Δραστηριοτητων
image

image

Για την OffRoad Adventures και τους ανθρώπους της, η τετρακίνηση, η φυσική ζωή, η διαβίωση στη φύση και οι σύντομες εξορμήσεις, αποτελούν τρόπο ζωής εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και πέρα από την χρονική διάρκεια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων μας, κινούμαστε διαρκώς στην ελληνική φύση, ψάχνοντας νέα περάσματα, νέα μονοπάτια, νέα μέρη απαράμιλλης ομορφιάς, ώστε να εμπλουτίζουμε διαρκώς το αντικείμενό μας.  Μέσα στα 20 αυτά χρόνια αυτής της διαρκούς περιπλάνησης μας, έχουμε αντιμετωπίσει με απόλυτη επιτυχία πολλές καταστάσεις και μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες καιρού ή εδάφους.

Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο διαρκώς αυξάνουμε την εμπειρία μας και τη γνώση μας για την διαβίωση στη φύση και την εκτός δρόμου οδήγηση, αλλά συμπληρώνουμε και τις εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες με νέα θέματα, ώστε να είστε πάντα σε θέση να αντιμετωπίσετε ακόμα και μόνοι σας μια δύσκολη στιγμή.

Κατά συνέπεια, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος των δραστηριοτήτων σας, θα έχετε αποκτήσει όλη την απαραίτητη γνώση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας που χρειάζεται να έχετε, ώστε να μπορείτε και μόνοι σας να ταξιδέψετε με ασφάλεια και σιγουριά στην φύση. Θα μπορείτε να γνωρίζετε τις δυνατότητες τόσο τις δικές σας, όσο και του οχήματός σας, και θα είστε σε θέση να συνθέσετε και να εκτελέσετε ανά πάσα στιγμή ένα ασφαλές και αποτελεσματικό σχέδιο δράσης, που θα ομορφύνει την εκδρομή σας.

Μετά από την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού σας προγράμματος θα είστε ένας σοβαρός γνώστης της εκτός δρόμου οδήγησης και της διαβίωσης στη φύση. Η πιστοποίηση αυτών των γνώσεων και της εμπειρίας που θα έχετε αποκτήσει γίνεται με την απονομή σε εσάς της ειδικής Βεβαίωσης Παρακολούθησης του Προγράμματος των Δραστηριοτήτων στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος.