Εξορμήσεις Jeep Safari 4×4 με δικά μας οχήματα

Με δικά μας εξοπλισμένα οχήματα και έμπειρους οδηγούς ανακαλύψτε την άγνωστη Ελλάδα. Ελάτε πλήρωμα και μοιραστείτε μαζί μας την διάθεση σας για περιπέτεια και τις 4 εποχές του χρόνου σε διαδρομές που έχουν ήδη εξερευνήσει οι συνοδοί μας.

Κάντε την δική σας παρέα με 4 άτομα ανά όχημα και πραγματοποιήστε το οργανωμένο ταξίδι σας, επιλέγοντας από τις προτεινόμενες διαδρομές μας ή σχεδιάζοντας την δική σας και θα σας συνοδέψουμε με ασφάλεια. Ανακαλύψτε και γνωρίστε τις ομορφότερες off road διαδρομές, με έμπειρους οδηγούς και εξοπλισμένα οχήματα.

02

Αποδράστε στην μαγεία της φύσης σε διαδρομές ανάμεσα σε αλπικές λίμνες, δάση, πηγές, καταρράκτες, ποτάμια και απολαύστε την διαμονή σας σε επιλεγμένους παραδοσιακούς ξενώνες μακριά από τα πολύβουα αστικά κέντρα.

  • Το πρόγραμμα πραγματοποιείτε όλο τον χρόνο και ανεξάρτητα των καιρικών φαινομένων
  • Για ήπιες εξορμήσεις και μπάνιο σε λίμνες και ποτάμια, από αρχές Μάιου έως μέσα Οκτωβρίου.
  • Το προκαθορισμένο επίπεδο δυσκολίας των διαδρομών είναι καθαρά περιηγητικό σε βατούς χωματόδρομους, με μικρές εξάρσεις περιπέτειας.
  • Για αυξημένο βαθμό δυσκολίας, μετά από συνεννόηση.

17

Για μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και για ταξίδια εξωτερικού, κατόπιν συνεννόησης.

Προτείνετε μας την δική σας 4×4 διαδρομή για ταξίδι και περιπέτεια ανεξαρτήτου προορισμού–όλες τις μέρες του χρόνου- κι ελάτε να σας οδηγήσουμε εκεί με ασφάλεια.

Αναλαμβάνοντας όλες τις λεπτομέρειες σχεδιάζουμε το ταξίδι σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στο πρόγραμμά σας.