24.11.2019 Με SUV από Λίμνη Τσιβλού στην Λίμνη Δασίου 

Το σημείο συνάντησης είναι στην λίμνη Τσιβλού και ώρα αναχώρησης 11:00.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει με την διάσχιση του ποταμού Κράθη (εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες) όπου και θα γίνουν σεμινάρια ασφαλούς διάσχισης.

Στην συνέχεια ασφάλτινη διαδρομή 10χλμ. περίπου έως την Ζαρούχλα. Διάσχιση με off road του Δάσους στα Ριζανά και στάση για ελαφρύ γεύμα και ξεκούραση στον Άγ. Νικόλαο.

Με νότια πορεία από δασικούς δρόμους, άφιξη στην λίμνη της Δόξας σε υψόμετρο 850μ. όμορφο σημείο για περπάτημα και ξεκούραση.

Ανατολικά πλέον έχουμε την κορυφή της Ζήριας στα 2.375μ. υψ. Όπου και θα είναι ο επόμενος στόχος. Ανηφορική διαδρομή διασχίζοντας το αλπικό λιβάδι Σφεντάνι. Άφιξη στο οροπέδιο της Ζήριας λήξη της δραστηριότητας περίπου 17:00.

Η ολοκλήρωση της διαδρομής θα εξαρτηθεί από τις δυσκολίες του εδάφους. Από κάποια σημεία ίσως να μην περάσουμε για να είμαστε ακριβείς στον χρόνο εξόδου!

Καύσιμα θα προμηθευτείτε στην Εθνική.

Να έχετε μαζί σας ελαφρύ γεύμα και νερό.

Ζεστά ρούχα και μποτάκια ορειβατικού τύπου.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΟΧΗΜΑ : 90€

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Πλήρως εξοπλισμένα οχήματα συνοδείας – υποστήριξης με έμπειρους συνοδούς.
Σεμινάρια εκτός δρόμου οδήγησης αλλά και χρήσης εξοπλισμού.
Παροχή τεχνικής υποστήριξης.
Inverter 12v/220 v.a/c 2000 w.
Ψυγείο για ευπαθή προϊόντα (εαν ζητηθεί).
Παροχή συσκευής UHF ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ των οχημάτων.
Δορυφορικό τηλέφωνο.
Φαρμακείο Α΄Βοηθειών.
Φάκελος δραστηριότητας που περιλαμβάνει πρόγραμμα, δήλωση συμμετοχής, έντυπο με πληροφορίες και
συμβουλές για εκτός δρόμου οδήγηση.
Εφόσον το ζητήσετε, σας παρέχουμε κατάλογο εφοδίων, εξοπλισμού αλλά και έντυπο οδηγιών για ασφαλή
διαβίωση και επιβίωση στη φύση.

Ελάχιστος αριθμός οχημάτων: 6

—————————————————————————————————————————

Η OFF ROAD ADVENTURES σχεδιάζει, διοργανώνει και πραγματοποιεί όλες τις δραστηριότητες για τετρακίνητα οχήματα με τη μέγιστη ασφάλεια και τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά Standards.

Τα οχήματα υποστήριξης είναι εφοδιασμένα με νέου τύπου εξειδικευμένο εξοπλισμό και είναι ικανά να ανταπεξέλθουν στις πλέον δύσκολες συνθήκες, εφόσον χρειαστεί.

Ημερομηνία λήξης εγγραφών: 14/11/2019

Εκπαιδευτικές ήπιες διαδρομές με αρκετή περιπέτεια σε λάσπη, χιόνι, άμμο, νεροφαγώματα, ποτάμι ανάλογα με την εποχή. Ζήστε μία μοναδική 4×4 εμπειρία με την ασφάλεια και την τεχνογνωσία των έμπειρων εκπαιδευτών που θα βρίσκονται δίπλα σας με το όχημα συνοδείας.
Θα μάθετε να χειρίζεστε  σωστά το τετρακίνητο οχημά σας για να πραγματοποιείτε ασφαλείς εξορμήσεις στην φύση με την οικογένεια σας.
Τρόποι διάσχισης φυσικών εμποδίων αλλά και προφυλάξεις από τα καιρικά φαινόμενα κατά την διάρκεια της εκδρομής σας.

Θα ενημερωθείτε για τον πρόσθετο εξοπλισμό του οχήματος αλλά και για τον ατομικό εξοπλισμό του πληρώματος, που είναι και ο πιο σημαντικός.
Οι διαδρομές επιπέδου SUV απευθύνονται σε όσους έχουν οχήματα 4×4 και χωρίς κοντές σχέσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων (LOW) και εργοστασιακό εξοπλισμό όπως ρεζέρβα, εργοστασιακές δέστρες εμπρός – πίσω.
Τις SUV ήπιες εξορμήσεις μπορούν να ακολουθήσουν και τα 4×4  με LOW που συμμετέχουν και στις BASIC χωρίς όμως να διαφοροποιηθεί η διαδρομή για τα συγκεκριμένα οχήματα.

img_1999
img_1999