11.04.2020 – 12.04.2020 Διαδρομή SUV στο Οροπέδιο της Οίτης

Διαμονή στο Πολύδροσο Παρνασσού. Το χωριό συνδυάζει μια άνετη διαμονή σε οικονομικούς ξενώνες, αλλά και εύκολη πρόσβαση στα γύρω βουνά όπως η Οίτη ή Γκιώνα ο Παρνασσός αλλά και το Καλλίδρομο με τις 2 όμορφες λίμνες.

Παρασκευή 10 ελεύθερη άφιξη σε ξενώνα της επιλογής σας. Στο χωριό υπάρχουν ταβέρνες στην πλατεία αλλά και γύρω από αυτό.

Σάββατο 11 μετά το πρωινό συνάντηση στο πρατήριο καυσίμων στο 1χλμ. προς Λιλαία. Πορεία για το βαθύρεμα και περιπέτεια σε λασπωμένες ανηφορικές, άφιξη στο καταφύγιο για τσίπουρο – καφέ. Στην συνέχεια ανάβαση off road και πορεία για το Μαυρολιθάρι με αρκετή περιπέτεια. Στην θέση Μουχλιάρα όλα τα οχήματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν και μια πρόκληση!
Άφιξη στο οροπέδιο της Οίτης για ξεκούραση και φωτογραφίες. Με βορεινή πορεία άφιξη στις πηγές του Γοργοπόταμου για ελαφρύ γεύμα σε σκεπασμένο χώρο.
Πριν την αναχώρηση θα χωριστούμε σε δυο ομάδες για διαφορετικού βαθμού δυσκολίας διαδρομή. Συνάντηση μετά από 4χλμ. όλη η ομάδα και πορεία για τον ξενώνα.

Κυριακή 12 με βορεινή πορεία για την ορεινή διάβαση του Μπράλου (καύσιμα).
Η Ανοπαία Ατραπός προς το Καλλίδρομο δεν θα είναι και εύκολη υπόθεση αφού η λάσπη ξέρει να προστατεύει καλά το βουνό με τις λίμνες. Για όσους καταφέρουν και περάσουν θα τους αποζημιώσει η θέα με τις δυο λίμνες. Στάση για τσίπουράκι και καφέ. Συνεχίζουμε για την Μενδενίτσα και από εκεί συνεχίζουμε για άσφαλτο στην Εθνική.

Να έχετε καθημερινά μαζί σας ζεστό ρουχισμό, ελαφρύ γεύμα και νερό

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΟΧΗΜΑ : 170€

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Πλήρως εξοπλισμένα οχήματα συνοδείας – υποστήριξης με έμπειρους συνοδούς.
Σεμινάρια εκτός δρόμου οδήγησης αλλά και χρήσης εξοπλισμού.
Παροχή τεχνικής υποστήριξης.
Inverter 12v/220 v.a/c 2000 w.
Ψυγείο για ευπαθή προϊόντα (εαν ζητηθεί).
Παροχή συσκευής UHF ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ των οχημάτων.
Δορυφορικό τηλέφωνο.
Φαρμακείο Α΄Βοηθειών.
Φάκελος δραστηριότητας που περιλαμβάνει πρόγραμμα, δήλωση συμμετοχής, έντυπο με πληροφορίες και
συμβουλές για εκτός δρόμου οδήγηση.
Εφόσον το ζητήσετε, σας παρέχουμε κατάλογο εφοδίων, εξοπλισμού αλλά και έντυπο οδηγιών για ασφαλή
διαβίωση και επιβίωση στη φύση.

Ελάχιστος αριθμός οχημάτων: 7

—————————————————————————————————————————

Η OFF ROAD ADVENTURES σχεδιάζει, διοργανώνει και πραγματοποιεί όλες τις δραστηριότητες για τετρακίνητα οχήματα με τη μέγιστη ασφάλεια και τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά Standards.

Τα οχήματα υποστήριξης είναι εφοδιασμένα με νέου τύπου εξειδικευμένο εξοπλισμό και είναι ικανά να ανταπεξέλθουν στις πλέον δύσκολες συνθήκες, εφόσον χρειαστεί.

Ημερομηνία λήξης εγγραφών: 01/04/2020

Εκπαιδευτικές ήπιες διαδρομές με αρκετή περιπέτεια σε λάσπη, χιόνι, άμμο, νεροφαγώματα, ποτάμι ανάλογα με την εποχή. Ζήστε μία μοναδική 4×4 εμπειρία με την ασφάλεια και την τεχνογνωσία των έμπειρων εκπαιδευτών που θα βρίσκονται δίπλα σας με το όχημα συνοδείας.
Θα μάθετε να χειρίζεστε  σωστά το τετρακίνητο οχημά σας για να πραγματοποιείτε ασφαλείς εξορμήσεις στην φύση με την οικογένεια σας.
Τρόποι διάσχισης φυσικών εμποδίων αλλά και προφυλάξεις από τα καιρικά φαινόμενα κατά την διάρκεια της εκδρομής σας.

Θα ενημερωθείτε για τον πρόσθετο εξοπλισμό του οχήματος αλλά και για τον ατομικό εξοπλισμό του πληρώματος, που είναι και ο πιο σημαντικός.
Οι διαδρομές επιπέδου SUV απευθύνονται σε όσους έχουν οχήματα 4×4 και χωρίς κοντές σχέσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων (LOW) και εργοστασιακό εξοπλισμό όπως ρεζέρβα, εργοστασιακές δέστρες εμπρός – πίσω.
Τις SUV ήπιες εξορμήσεις μπορούν να ακολουθήσουν και τα 4×4  με LOW που συμμετέχουν και στις BASIC χωρίς όμως να διαφοροποιηθεί η διαδρομή για τα συγκεκριμένα οχήματα.