06.07.2023 – 09.07.2023 Cross Country στα ποτάμια της Ευρυτανίας.

Κρικελοπόταμος – Τρικεριώτης – Ταυρωπός Μια ξεχωριστή εξερευνητική διαδρομή στα ποτάμια της Ευρυτανίας για όλη την οικογένια με διαμονή σε σκηνές!

Δεν γνωρίζουμε τις δυσκολίες των διαδρομών, αλλά εάν ο καιρός είναι καλός και χωρίς βροχές η ανάβαση και το μπάνιο στους καταρράκτες και στα ποτάμια, θα είναι μία εμπειρία για όλους.

Διαβάστε προσεκτικά το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις του εξοπλισμού. Καύσιμα και προμήθειες σε φαγητό πριν την άφιξη στο camp.

Όλα τα οχήματα θα πρέπει να είναι σε άριστη μηχανολογική κατάσταση να διαθέτουν ηλεκτρικό εργάτη, και να έχουν ρεζέρβα!

Αλλά και τον απαιτούμενο εξοπλισμό για το συγκεκριμένο επίπεδο. Για την διανυκτέρευση στην ύπαιθρο σκηνή, υπνόσακο, κάθισμα, τραπέζι τρόφιμα και νερό για όλες τις ημέρες έως και Κυριακή μεσημέρι.

Για το μπάνιο στο ποτάμι μην ξεχάσετε μαγιό και πετσέτα.

Πέμπτη 06/07 βράδυ άφιξη στο camp δίπλα στο ποτάμι, στήσιμο σκηνών και προετοιμασία φαγητού. (το σημείο θα δοθεί με sms στους συμμετέχοντες!

Παρασκευή 07/07 11:00 Πεζοπορία και μπάνιο στο ποτάμι και τους καταρράκτες. Επιστροφή στην βάση… από το σημείο πορεία δυτική για Προυσό. On/off . Περιπετειώδη διάσχιση του Τρικεριώτη Η διαδρομή θα έχει απαιτήσεις όπως ιχνηλασία και καθαρισμός εμποδίων…μέσα στο ποτάμι! Διαμονή δίπλα στο ποτάμι αργά το απόγευμα! To σημείο του camp ίσως και να αλλάξει, ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο!

Σάββατο 08/07 αναχώρηση 11:00 για την περιπετειώδη ανάβαση του ποταμού. Συνεχόμενες βουτιές κατά την διάρκεια του off-road! Άφιξη σε τυχαίο σημείο camp, δίπλα στο ποτάμι…νωρίς το απόγευμα. Στήσιμο σκηνών, προετοιμασία φαγητού, μπάνιο.

Κυριακή 09/07 συνεχίζουμε την ανάβαση για την επίτευξη του στόχου. Είναι σίγουρο ότι αρκετές φορές θα αναγκαστούμε να βραχούμε και να κολυμπήσουμε για να χαράξουμε τα σωστά και ασφαλή υδάτινα περάσματα.

Κατά την διάρκεια της ανάβασης θα κάνουμε στάση για ελαφρύ γεύμα. Στην συνέχεια θα δοκιμάσουμε την σύντομη έξοδο από Βράχα. Επιστροφή από Φουρνά – Λαμία αργά το απόγευμα.

—————————————————————

ΤΙΜΉ ΑΝΆ ΌΧΗΜΑ: 250 ευρώ

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Πλήρως εξοπλισμένα οχήματα συνοδείας – υποστήριξης με έμπειρους συνοδούς.
Σεμινάρια εκτός δρόμου οδήγησης αλλά και χρήσης εξοπλισμού.
Παροχή τεχνικής υποστήριξης.
Inverter 12v/220 v.a/c 2000 w.
Ψυγείο για ευπαθή προϊόντα (εαν ζητηθεί).
Παροχή συσκευής UHF ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ των οχημάτων.
Δορυφορικό τηλέφωνο.
Φαρμακείο Α΄Βοηθειών.
Φάκελος δραστηριότητας που περιλαμβάνει πρόγραμμα, δήλωση συμμετοχής, έντυπο με πληροφορίες και
συμβουλές για εκτός δρόμου οδήγηση.
Εφόσον το ζητήσετε, σας παρέχουμε κατάλογο εφοδίων, εξοπλισμού αλλά και έντυπο οδηγιών για ασφαλή
διαβίωση και επιβίωση στη φύση.

—————————————————————————————————————————

Η OFF ROAD ADVENTURES σχεδιάζει, διοργανώνει και πραγματοποιεί όλες τις δραστηριότητες για τετρακίνητα οχήματα με τη μέγιστη ασφάλεια και τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά Standards.

Τα οχήματα υποστήριξης είναι εφοδιασμένα με νέου τύπου εξειδικευμένο εξοπλισμό και είναι ικανά να ανταπεξέλθουν στις πλέον δύσκολες συνθήκες, εφόσον χρειαστεί.

Ημερομηνία λήξης εγγραφών: 25.06.2023

* Ελάχιστη συμμετοχή 7 οχήματα

Περιπέτεια αυξημένης δυσκολίας για οχήματα 4×4 με συγκεκριμένες προδιαγραφές όπως ηλεκτρικός εργάτης, λάστιχα mud terrain και όσα αναγράφονται στην κάθε εξόρμηση ξεχωριστά.
Συνθήκες πορείας σε λάσπη, χιόνι, άμμο, νεροφαγώματα και ποτάμι ανάλογα την εποχή με την ασφάλεια και την τεχνογνωσία των έμπειρων εκπαιδευτών που θα βρίσκονται δίπλα σας με το όχημα συνοδείας.
Οι διαδρομές ADVANCED απευθύνονται σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα όρια του τετρακίνητου τους σε τεχνικές οδήγησης 4×4 σε σκληρό offroading.
Οι συμμετέχοντες που εκπαιδεύονται σε οδήγηση, διαβίωση, πλοήγηση απολαμβάνουν και το παιχνίδι σε ανεξερεύνητες διαδρομές, πάντα με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Απαραίτητος εξοπλισμός:

 • Ηλεκτρικό εργάτη
 • Τροχαλία με ναυτικό κλειδί
 • Ελαστικά mud terrain
 • Για ορισμένους τύπους οχημάτων ανάρτηση βελτιωμένη καθ’ ύψος τουλάχιστον στο 1ο επίπεδο (2’’ inch)
 • Ιμάντα ρυμούλκησης με 2 ναυτικά κλειδιά και γάντζους για γρήγορη και εύκολη πρόσδεση.
 • Τσάπα – πριόνι –Ρεζέρβα – γρύλο.
 • Οδική βοήθεια.

Εκτός από τον ατομικό εξοπλισμό ανάλογα με την εποχή απαραίτητα πάντα είναι:

 • Μποτάκια ορειβατικού τύπου τουλάχιστον 1 ζεύγος.
 • Γαλότσες για την χειμερινή περίοδο
 • Αδιάβροχο επάνω κάτω.
 • 2 Ζεύγη γάντια εργασίας καλής ποιότητας
 • Φακό κεφαλής με εφεδρικές μπαταρίες