31.05.2019 – 02.06.2019 Ταξίδι στο Κέντρο της Γης και στον νοτιότερο παγετώνα της Ευρώπης

Βάση μας για το διήμερο επιλέξαμε το γραφικό Πολύδροσο Παρνασσού.

Η επιλογή του ξενώνα είναι ευθύνη των συμμετεχόντων. Υπάρχει και η δυνατότητα για διαμονή στην ύπαιθρο με την ομάδα μας.

Η άφιξη την Παρασκευή είναι ελεύθερη.

Στην περιοχή υπάρχουν ταβέρνες και καύσιμα.

Σάββατο μετά το πρωινό 11:00 σημείο συνάντησης το πρατήριο καυσίμων δυτικά από το Πολύδροσο στο δρόμο προς Γραβιά.

Η διαδρομή θα μας φέρει στον Δρυμό της Οίτης και στην Πυρά Ηρακλέους. Επίσκεψη στις Καταβόθρες (να έχετε φακό κεφαλής).

Ελατοσκέπαστες διαδρομές με αρκετό off road και στάση για ελαφρύ γεύμα στην πανέμορφη τοποθεσία Αγ. Πνεύμα. Η χωμάτινη διαδρομή θα μας φέρει στην Παύλιανη και από εκεί επιστροφή στην βάση μας περίπου 17:00.

Κυριακή μετά το πρωινό συνάντηση 10:00 στο ίδιο σημείο για να επισκεφτούμε on road το Βαγονέτο στα μεταλλεία της Γκιώνας. Εκεί θα μας περιμένει μια ομάδα από ειδικούς για να μας ξεναγήσουν στα έγκατα της γης με τραινάκι στις σήραγγες του εργοταξίου. Μια μοναδική δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους. Διαδικασία διάρκειας 2 ωρών περίπου με κόστος περίπου στα 10€

Στην συνέχεια off road ανάβαση στις δυτικές πλαγιές του Παρνασσού από χωμάτινες όμορφες διαδρομές διασχίζοντας τον Δρυμό. Η διαδρομή θα μας φέρει στο σπήλαιο βάραθρο Επτάστομο. Εκεί και για όσους το δηλώσουν θα μπορέσουν να διασχίσουν εναέρια το βάραθρο με ειδικό εξοπλισμό! Οι υπόλοιποι με ειδικό εξοπλισμό θα οδηγηθούν στην άκρη του βαράθρου για να δουν τον παγετώνα!

Μετά το τέλος της επίσκεψης θα κάνουμε στάση για ελαφρύ γεύμα και ξεκούραση. Μικρή off road διαδρομή και έξοδος στο Λιβάδι του Παρνασσού περίπου 16:00

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΟΧΗΜΑ : 180€
ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΗΜΑ: 300€

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Πλήρως εξοπλισμένα οχήματα συνοδείας – υποστήριξης με έμπειρους συνοδούς.
Σεμινάρια εκτός δρόμου οδήγησης αλλά και χρήσης εξοπλισμού.
Παροχή τεχνικής υποστήριξης.
Inverter 12v/220 v.a/c 2000 w.
Ψυγείο για ευπαθή προϊόντα (εαν ζητηθεί).
Παροχή συσκευής UHF ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ των οχημάτων.
Δορυφορικό τηλέφωνο.
Φαρμακείο Α΄Βοηθειών.
Φάκελος δραστηριότητας που περιλαμβάνει πρόγραμμα, δήλωση συμμετοχής, έντυπο με πληροφορίες και
συμβουλές για εκτός δρόμου οδήγηση.
Εφόσον το ζητήσετε, σας παρέχουμε κατάλογο εφοδίων, εξοπλισμού αλλά και έντυπο οδηγιών για ασφαλή
διαβίωση και επιβίωση στη φύση.

Ελάχιστος αριθμός οχημάτων: 6

—————————————————————————————————————————

Η OFF ROAD ADVENTURES σχεδιάζει, διοργανώνει και πραγματοποιεί όλες τις δραστηριότητες για τετρακίνητα οχήματα με τη μέγιστη ασφάλεια και τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά Standards.

Τα οχήματα υποστήριξης είναι εφοδιασμένα με νέου τύπου εξειδικευμένο εξοπλισμό και είναι ικανά να ανταπεξέλθουν στις πλέον δύσκολες συνθήκες, εφόσον χρειαστεί.

Ημερομηνία λήξης εγγραφών: 20/05/2019

Εκπαιδευτικές ήπιες διαδρομές με αρκετή περιπέτεια σε λάσπη, χιόνι, άμμο, νεροφαγώματα, ποτάμι ανάλογα με την εποχή. Ζήστε μία μοναδική 4×4 εμπειρία με την ασφάλεια και την τεχνογνωσία των έμπειρων εκπαιδευτών που θα βρίσκονται δίπλα σας με το όχημα συνοδείας.
Θα μάθετε να χειρίζεστε  σωστά το τετρακίνητο οχημά σας για να πραγματοποιείτε ασφαλείς εξορμήσεις στην φύση με την οικογένεια σας.
Τρόποι διάσχισης φυσικών εμποδίων αλλά και προφυλάξεις από τα καιρικά φαινόμενα κατά την διάρκεια της εκδρομής σας.

Θα ενημερωθείτε για τον πρόσθετο εξοπλισμό του οχήματος αλλά και για τον ατομικό εξοπλισμό του πληρώματος, που είναι και ο πιο σημαντικός.
Οι διαδρομές επιπέδου SUV απευθύνονται σε όσους έχουν οχήματα 4×4 και χωρίς κοντές σχέσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων (LOW) και εργοστασιακό εξοπλισμό όπως ρεζέρβα, εργοστασιακές δέστρες εμπρός – πίσω.
Τις SUV ήπιες εξορμήσεις μπορούν να ακολουθήσουν και τα 4×4  με LOW που συμμετέχουν και στις BASIC χωρίς όμως να διαφοροποιηθεί η διαδρομή για τα συγκεκριμένα οχήματα.

img_1971
img_1971