07.10.2018 – 16.10.2018 Ρουμανία 2018

Είστε έτοιμοι για μία ξεχωριστή εμπειρία; Ρουμανία 2018! Εξερεύνηση, περιπέτεια και μοναδικά τοπία σε μία δραστηρίοτητα που θα σας μείνει αξέχαστη!

Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν με επιλογή σε ξενοδοχείο/ξενώνα ή camp αλλά και σε συνδυασμό όπου αυτό είναι εφικτό.

Oι βροχές την περίοδο αυτή έχουν ξεκινήσει και οι περισσότερες διαδρομές θα έχουν αρκετή λάσπη, για τον λόγο αυτό τα οχήματα και τα πληρώματα θα πρέπει να είναι κατάλληλα εφοδιασμένα με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Στόχος της δραστηριότητας είναι να εξερευνήσουμε τις περιοχές αυτές διασχίζοντας τις καλύτερες τοποθεσίες με ελεγχόμενες χρονικά διαδρομές off road.

· 1η μέρα Κυριακή 07/10/2018 ώρα 08:00 αναχώρηση από Προμαχώνα. πορεία για Σόφια – διανυκτέρευση στις όχθες του Δούναβη στην πόλη Orsova 500χλμ 7ώρες.

· 2η μέρα Δευτέρα 08/10/2018 διάσχιση του οροπεδίου Cuntu και την λίμνη Marului. Μια διαδρομή με αρκετή εξερεύνηση και αναπάντεχο offroad. Aργά το απόγευμα άφιξη Sarmizagetusa. Διαμονή σε ξενώνα και ελεύθερο camp.

· 3η μέρα Τρίτη 09/10/2018 πορεία για την λίμνη Cincis – Brad – offroad στην διαδρομή Luncsoara άφιξη στο Chiscau μέσω της ορεινής διάβασης Bιhor. Διανυκτέρευση. Διαμονή σε ξενώνα και ελεύθερο camp.

· 4η μέρα Τετάρτη 10/10/18 επίσκεψη στο Bear Cave και off road διάσχιση του εθνικού πάρκου Αpuseni διανυκτέρευση στην Turda. Διαμονή σε ξενώνα και ελεύθερο camp.

· 5η μέρα Πέμπτη 11/10/18 περιήγηση στο ορυχείο Salina και στο φαράγγι Gorge. Χαλαρή διαδρομή Jibou – Baia Mare διανυκτέρευση. Διαμονή σε ξενώνα και ελεύθερο camp.

· 6η μέρα Παρασκευή 12/10/18 λίμνη Firiza – ανάβαση off road στο οροπέδιο Izvoare – Οcna Sugatag – διανυκτέρευση Borsa. Διαμονή σε ξενώνα.

· 7η μέρα Σάββατο 13/10/18 αναχώρηση για το πέρασμα του Prislop και off road στα Καρπάθια Όρη. Άφιξη στην λίμνη Bicaz. Διαμονή σε ξενώνα και ελεύθερο camp.

· 8η μέρα Κυριακή 14/10 αναχώρηση για να διασχίσουμε την όμορφη διαδρομή στο φαράγγι Bicaz. Συνεχίζουμε για την επόμενη διανυκτέρευση και άφιξη στην παλιά πόλη της Sighisoara, περιήγηση. Διαμονή σε ξενώνα.

· 9η μέρα Δευτέρα 15/10 αναχώρηση για την γνωστή ορεινή διάβαση Transfagarasan και την αλπική λίμνη Balea. Στην συνέχεια πορεία για το Βran. Επίσκεψη στο κάστρο Peles στην Σινάια.! Άφιξη στο Βουκουρέστι. Διαμονή σε ξενώνα.

· 10η μέρα Τρίτη 16/10 πορεία για Ελλάδα – Ορμένιο 400 χλμ. Λήξη δραστηριότητας.

Να έχετε μαζί σας εκτός από τα προβλεπόμενα για το επίπεδο ADVANCED.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ/ΟΧΗΜΑ : 800€
ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΗΜΑ/ΑΤΟΜΟ: 1.200€

Κόστος διαμονής σε ξονοδοχείο/ξενώνα από 07/10 έως και 15/10 από: 500€

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Πλήρως εξοπλισμένα οχήματα συνοδείας – υποστήριξης με έμπειρους συνοδούς.
Σεμινάρια εκτός δρόμου οδήγησης αλλά και χρήσης εξοπλισμού.
Παροχή τεχνικής υποστήριξης.
Inverter 12v/220 v.a/c 2000 w.
Ψυγείο για ευπαθή προϊόντα (εαν ζητηθεί).
Παροχή συσκευής UHF ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ των οχημάτων.
Δορυφορικό τηλέφωνο.
Φαρμακείο Α΄Βοηθειών.
Φάκελος δραστηριότητας που περιλαμβάνει πρόγραμμα, δήλωση συμμετοχής, έντυπο με πληροφορίες και
συμβουλές για εκτός δρόμου οδήγηση.
Εφόσον το ζητήσετε, σας παρέχουμε κατάλογο εφοδίων, εξοπλισμού αλλά και έντυπο οδηγιών για ασφαλή
διαβίωση και επιβίωση στη φύση.

Ελάχιστος αριθμός οχημάτων: 8

—————————————————————————————————————————

Η OFF ROAD ADVENTURES σχεδιάζει, διοργανώνει και πραγματοποιεί όλες τις δραστηριότητες για τετρακίνητα οχήματα με τη μέγιστη ασφάλεια και τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά Standards.

Τα οχήματα υποστήριξης είναι εφοδιασμένα με νέου τύπου εξειδικευμένο εξοπλισμό και είναι ικανά να ανταπεξέλθουν στις πλέον δύσκολες συνθήκες, εφόσον χρειαστεί.

Ημερομηνία λήξης εγγραφών: 05/09/2018

Περιπέτεια αυξημένης δυσκολίας για οχήματα 4×4 με συγκεκριμένες προδιαγραφές όπως ηλεκτρικός εργάτης, λάστιχα mud terrain και όσα αναγράφονται στην κάθε εξόρμηση ξεχωριστά.
Συνθήκες πορείας σε λάσπη, χιόνι, άμμο, νεροφαγώματα και ποτάμι ανάλογα την εποχή με την ασφάλεια και την τεχνογνωσία των έμπειρων εκπαιδευτών που θα βρίσκονται δίπλα σας με το όχημα συνοδείας.
Οι διαδρομές ADVANCED απευθύνονται σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα όρια του τετρακίνητου τους σε τεχνικές οδήγησης 4×4 σε σκληρό offroading.
Οι συμμετέχοντες που εκπαιδεύονται σε οδήγηση, διαβίωση, πλοήγηση απολαμβάνουν και το παιχνίδι σε ανεξερεύνητες διαδρομές, πάντα με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Απαραίτητος εξοπλισμός:

 • Ηλεκτρικό εργάτη
 • Τροχαλία με ναυτικό κλειδί
 • Ελαστικά mud terrain
 • Για ορισμένους τύπους οχημάτων ανάρτηση βελτιωμένη καθ’ ύψος τουλάχιστον στο 1ο επίπεδο (2’’ inch)
 • Ιμάντα ρυμούλκησης με 2 ναυτικά κλειδιά και γάντζους για γρήγορη και εύκολη πρόσδεση.
 • Τσάπα – πριόνι –Ρεζέρβα – γρύλο.
 • Οδική βοήθεια.

Εκτός από τον ατομικό εξοπλισμό ανάλογα με την εποχή απαραίτητα πάντα είναι:

 • Μποτάκια ορειβατικού τύπου τουλάχιστον 1 ζεύγος.
 • Γαλότσες για την χειμερινή περίοδο
 • Αδιάβροχο επάνω κάτω.
 • 2 Ζεύγη γάντια εργασίας καλής ποιότητας
 • Φακό κεφαλής με εφεδρικές μπαταρίες
00
1
2
3
4