21.05.2019 – 26.05.2019 Mission for expedition Ντόμπρο Πόλε – Πάικο – Πίνοβο – Καϊμακτσαλάν

Η περιοχή που επιλέξαμε για αυτή την αποστολή είναι δυσπρόσιτη το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου με έντονες εδαφικές αλλαγές.

Δεν γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και εάν θα φτάσουμε στους προκαθορισμένους στόχους. Τα οχήματα θα πρέπει να είναι σε άψογη μηχανολογική κατάσταση και να διαθέτουν τον απαραίτητο για το επίπεδο δυσκολίας εξοπλισμό.

Όλες οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν σε σκηνές και τα γεύματα στην ύπαιθρο. Τα σημεία των διανυκτερεύσεων θα προτείνονται εκείνη την στιγμή και πριν την δύση του ήλιου.

Την περίοδο αυτή ο καιρός θα είναι ήπιος και οι διανυκτερεύσεις στην φύση εύκολες χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Ο ατομικός εξοπλισμός για το κάμπινκ να είναι καθαρά χειμερινός.

1η. μέρα 21/05 ελεύθερη άφιξη στο όρος Παίκο.

2η. μέρα 22/05 διασχίζοντας από αχαρτογράφητες διαδρομές στο Παίκο θα περάσουμε από την Αριδαία για ανεφοδιασμό και καύσιμα. Στην συνέχεια θα χαθούμε στις πλαγιές του Πίνοβο στα σύνορα με την Π.Γ.Δ.Μ

3η. μέρα 23/05 από δύσκολα και σχεδόν απάτητα περάσματα θα φτάσουμε στο ιστορικό οροπέδιο Ντόμπρο Πόλε και εξερεύνηση της γύρω περιοχής. Διανυκτέρευση στο οροπέδιο.

4η. μέρα 24/05 διασχίζοντας την Κράβιτσα θα φτάσουμε στα λουτρά Πόζαρ για ένα απολαυστικό ζεστό μπάνιο και καφέ. Διαμονή κοντά στους καταρράκτες.

Ανεφοδιασμό στο χωριό Όρμα. Εάν καταφέρουμε να περάσουμε το ποτάμι η διαδρομή θα μας φέρει στο Πάνω Ράδοβο για εξερεύνηση και περιπέτεια. Διαμονή σε παλιό στρατιωτικό φυλάκιο.

5η. μέρα 25/05 δύσκολη και περίεργη η σημερινή μέρα αφού θα ανηφορίσουμε στην κορυφή του Καιμακτσαλάν στα 2.519μ. για να φτάσουμε στο εκλησάκι του Πρ. Ηλία ακριβώς στην συνοριακή γραμμή με ΠΓΔΜ.

Διανυκτέρευση στο Μαύρο Δάσος.

6η. μέρα 26/05 ημέρα επιστροφής.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΑΝΑ ΟΧΗΜΑ : 300€
ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΗΜΑ: 400€

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Πλήρως εξοπλισμένα οχήματα συνοδείας – υποστήριξης με έμπειρους συνοδούς.
Σεμινάρια εκτός δρόμου οδήγησης αλλά και χρήσης εξοπλισμού.
Παροχή τεχνικής υποστήριξης.
Inverter 12v/220 v.a/c 2000 w.
Ψυγείο για ευπαθή προϊόντα (εαν ζητηθεί).
Παροχή συσκευής UHF ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ των οχημάτων.
Δορυφορικό τηλέφωνο.
Φαρμακείο Α΄Βοηθειών.
Φάκελος δραστηριότητας που περιλαμβάνει πρόγραμμα, δήλωση συμμετοχής, έντυπο με πληροφορίες και
συμβουλές για εκτός δρόμου οδήγηση.
Εφόσον το ζητήσετε, σας παρέχουμε κατάλογο εφοδίων, εξοπλισμού αλλά και έντυπο οδηγιών για ασφαλή
διαβίωση και επιβίωση στη φύση.

—————————————————————————————————————————

Η OFF ROAD ADVENTURES σχεδιάζει, διοργανώνει και πραγματοποιεί όλες τις δραστηριότητες για τετρακίνητα οχήματα με τη μέγιστη ασφάλεια και τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά Standards.

Τα οχήματα υποστήριξης είναι εφοδιασμένα με νέου τύπου εξειδικευμένο εξοπλισμό και είναι ικανά να ανταπεξέλθουν στις πλέον δύσκολες συνθήκες, εφόσον χρειαστεί.

Ημερομηνία λήξης εγγραφών: 01/05/2019

Ελάχιστος αριθμός οχημάτων: 6

Εκπαιδευτικές ήπιες διαδρομές με αρκετή περιπέτεια σε λάσπη, χιόνι, άμμο, νεροφαγώματα, ποτάμι ανάλογα με την εποχή. Ζήστε μία μοναδική 4×4 εμπειρία με την ασφάλεια και την τεχνογνωσία των έμπειρων εκπαιδευτών που θα βρίσκονται δίπλα σας με το όχημα συνοδείας.
Οι διαδρομές επιπέδου BASIC απευθύνονται σε όσους έχουν οχήματα 4×4 με κοντές σχέσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων (LOW) και εργοστασιακό εξοπλισμό όπως ρεζέρβα, εργοστασιακές δέστρες εμπρός – πίσω.
Τις BASIC ήπιες εξορμήσεις μπορούν να ακολουθήσουν και τα εξοπλισμένα 4×4 που συμμετέχουν και στις ADVANCED χωρίς όμως να διαφοροποιηθεί η διαδρομή για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Απαραίτητος εξοπλισμός: 

  • Την εργοστασιακή δέστρα εμπρός και πίσω
  • Ρεζέρβα
  • Ιμάντα ρυμούλκησης με 2 ναυτικά κλειδιά (πιστοποιημένα).

Εκτός από τον ατομικό εξοπλισμό ανάλογα με την εποχή απαραίτητα πάντα είναι:

  • Μποτάκια ορειβατικού τύπου τουλάχιστον 1 ζεύγος.
  • Γαλότσες για την χειμερινή περίοδο
  • Αδιάβροχο επάνω κάτω.
  • 2 Ζεύγη γάντια εργασίας καλής ποιότητας
  • Φακό κεφαλής με εφεδρικές μπαταρίες
ntompro2
ntompro2