27.12.2019 – 01.01.2020 Καϊμακτσαλάν ή Βόρας με υψ. 2524μ. στα βόρεια σύνορα μας

Σαν βάση μας έχουμε επιλέξει το παραδοσιακό χωριό Άγ. Αθανάσιο με υψ. 1200μ. Επιλέξτε έναν από τους όμορφους ξενώνες της περιοχής και απολαύστε μαζί μας ένα off road ταξίδι στα μυστικά περάσματα του όρους.

1η μέρα Παρασκευή 27/12 άφιξη ελεύθερη στον ξενώνα της επιλογής σας

2η μέρα Σάββατο 28/12 συνάντηση στον χώρο στάθμευσης στην είσοδο του χωριού 11:00. Διασχίζουμε το Καιμακτσαλάν με ανατολική πορεία για να προσπαθήσουμε την off road ανάβαση στο Ντόμπρο Πόλε. Μια πανέμορφη κοιλάδα ιστορικής σημασίας στα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Η off road διαδρομή θα μας φέρει κυκλικά στα λουτρά Πόζαρ για μπάνιο στα ζεστά νερά. (μην ξεχάστε το μαγιό σας). Η επιστροφή προς την βάση μας θα είναι από άσφαλτο περίπου 18:30. Πρόγραμμα ελεύθερο.

3η μέρα Κυριακή 29/12 συνάντηση στον χώρο στάθμευσης 11:00. Αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο. Ελεύθερο χρόνος για μικρούς και μεγάλους 1 ½ ώρα. Σε περίπτωση που θέλετε περισσότερο χρόνο μπορείτε να ξεκινήσετε νωρίτερα εφόσον ενημερώσετε την ομάδα. Εάν υπάρχει το ειδικό όχημα στο χιονοδρομικό για την ανάβαση στον Πρ. Ηλία μην χάσετε αυτή την εμπειρία. Λεπτομέρειες θα έχουμε όταν φθάσουμε στο σημείο! Στην συνέχεια off road περιπέτεια στο Μαύρο Δάσος έως αργά το απόγευμα. Επιστροφή την ίδια ώρα.

4η μέρα Δευτέρα 30/12 συνάντηση στον χώρο στάθμευσης 11:00. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή, αλλά και ανάλογα με τα καιρικά φαινόμενα που έχουν επηρεάσει την περιοχή τις προηγούμενες ημέρες θα έχουμε 2 επιλογές:

α) off road στο Βέρμιο και επίσκεψη στον Αρκτούρο από off road διαδρομή.
β) περιπετειώδη off road διαδρομή στην δυτική πλευρά του Καιμακτσαλάν διασχίζοντας ακριτικά οροπέδια.

5η μέρα Τρίτη 31/12 συνάντηση στον χώρο στάθμευσης 11:00. Η σημερινή διαδρομή θα έχει αρκετή περιπέτεια με πολλές εκπλήξεις για όλους! Επιστροφή στην βάση και συνάντηση της ομάδας για την αλλαγή του χρόνου!

6η μέρα 01/01/2020. Ημέρα επιστροφής με επιλογή τους καταρράκτες της Έδεσσας και στάση για καφέ στην πόλη ή Ελεύθερη επιστροφή.

ΚΟΣΤΟΣ ANA ΟΧΗΜΑ: 250€

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Πλήρως εξοπλισμένα οχήματα συνοδείας – υποστήριξης με έμπειρους συνοδούς.
Σεμινάρια εκτός δρόμου οδήγησης αλλά και χρήσης εξοπλισμού.
Παροχή τεχνικής υποστήριξης.
Inverter 12v/220 v.a/c 2000 w.
Ψυγείο για ευπαθή προϊόντα (εαν ζητηθεί).
Παροχή συσκευής UHF ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ των οχημάτων.
Δορυφορικό τηλέφωνο.
Φαρμακείο Α΄Βοηθειών.
Φάκελος δραστηριότητας που περιλαμβάνει πρόγραμμα, δήλωση συμμετοχής, έντυπο με πληροφορίες και
συμβουλές για εκτός δρόμου οδήγηση.
Εφόσον το ζητήσετε, σας παρέχουμε κατάλογο εφοδίων, εξοπλισμού αλλά και έντυπο οδηγιών για ασφαλή
διαβίωση και επιβίωση στη φύση.

—————————————————————————————————————————

Η OFF ROAD ADVENTURES σχεδιάζει, διοργανώνει και πραγματοποιεί όλες τις δραστηριότητες για τετρακίνητα οχήματα με τη μέγιστη ασφάλεια και τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά Standards.

Τα οχήματα υποστήριξης είναι εφοδιασμένα με νέου τύπου εξειδικευμένο εξοπλισμό και είναι ικανά να ανταπεξέλθουν στις πλέον δύσκολες συνθήκες, εφόσον χρειαστεί.

Ημερομηνία λήξης εγγραφών: 10/12/2019

* Ελάχιστη συμμετοχή 8 οχήματα

Εκπαιδευτικές ήπιες διαδρομές με αρκετή περιπέτεια σε λάσπη, χιόνι, άμμο, νεροφαγώματα, ποτάμι ανάλογα με την εποχή. Ζήστε μία μοναδική 4×4 εμπειρία με την ασφάλεια και την τεχνογνωσία των έμπειρων εκπαιδευτών που θα βρίσκονται δίπλα σας με το όχημα συνοδείας.
Οι διαδρομές επιπέδου BASIC απευθύνονται σε όσους έχουν οχήματα 4×4 με κοντές σχέσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων (LOW) και εργοστασιακό εξοπλισμό όπως ρεζέρβα, εργοστασιακές δέστρες εμπρός – πίσω.
Τις BASIC ήπιες εξορμήσεις μπορούν να ακολουθήσουν και τα εξοπλισμένα 4×4 που συμμετέχουν και στις ADVANCED χωρίς όμως να διαφοροποιηθεί η διαδρομή για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Απαραίτητος εξοπλισμός: 

  • Την εργοστασιακή δέστρα εμπρός και πίσω
  • Ρεζέρβα
  • Ιμάντα ρυμούλκησης με 2 ναυτικά κλειδιά (πιστοποιημένα).

Εκτός από τον ατομικό εξοπλισμό ανάλογα με την εποχή απαραίτητα πάντα είναι:

  • Μποτάκια ορειβατικού τύπου τουλάχιστον 1 ζεύγος.
  • Γαλότσες για την χειμερινή περίοδο
  • Αδιάβροχο επάνω κάτω.
  • 2 Ζεύγη γάντια εργασίας καλής ποιότητας
  • Φακό κεφαλής με εφεδρικές μπαταρίες
kaimaktsalan111
kaimaktsalan111