29.12.2018 – 07.01.2018 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΩΝ 2018 – ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΝΔΟΣ

Ζήστε μαγικές γιορτινές μέρες  στα απέραντα δάση της Πίνδου . Με βάση μας το Μικρολίβαδο και την Κρανιά θα εξερευνήσουμε τη Τσούμα Σάκκα  , τη Βάλια Κάλντα αλλά και τα χιονοδρομικά της Βασιλίτσας και του Ανήλιου . Αχαρτογράφητες διαδρομές γεμάτες περιπέτεια , διασκέδαση και ασφάλεια για όλη την οικογένεια . Η περιοχή που έχουμε επιλέξει έχει τα απαραίτητα για μια άνετη διαμονή . Φροντίστε για την έγκαιρη κράτηση στα δωμάτια λόγου περιορισμένης διαθεσιμότητας .

Καθημερινά η αναχώρηση θα είναι 10:30 – 11:00 και επιστροφή 18:00

Τα οχήματα θα πρέπει έχουν προμηθευτεί καύσιμα από την Κρανιά πριν την πρωινή αναχώρηση ή μετά την άφιξη .

Καθημερινά τα πληρώματα να προμηθεύονται με νερό και ελαφρύ γεύμα .

Παρασκευή 29/12 άφιξη ελεύθερη στον ξενώνα της επιλογής σας . Στο

Σάββατο 30/12 πορεία offroad ανηφορική και νεροφαγώματα στον Ντράλο για το χιονοδρομικό Ανήλιου με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους .

Κυριακή 31/12 κοντινή και ξεκούραστη διαδρομή λόγω ημέρας , επίσκεψη στην Πορτίτσα , διάσχιση ποταμού εφόσον αυτό είναι εφικτό και περιπετειώδης ανηφορική στη Γοριανή για όσους τα καταφέρουν . Εορταστικό δείπνο της ομάδας .

Δευτέρα 01/01/2018 η σημερινή μέρα είναι δύσκολη για όλα τα πληρώματα και οχήματα αφού το ρέμα Κυράς Καλλής θα μας επιφυλάσσει αρκετά τραβήγματα

Τρίτη 02/01 ανάβαση στη Τσούκα Ρόσσα από ελατοσκέπαστη διαδρομή με άγνωστα αποτελέσματα .

Τετάρτη 03/01 προσπάθεια εισόδου στον Εθνικό Δρυμό Βάλια Κάλντα και πάντα με τον απαιτούμενο σεβασμό .

Πέμπτη 04/01 διαδρομή για μεγάλα παιδιά αφού η Τσούμα Σάκκα θέλει εξοπλισμένα οχήματα και υπομονή έως και αργά το απόγευμα .

Παρασκευή 05/01 ξεκούραστη διαδρομή στην αρχή προς το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας με δραστηριότητες για όλους ( εφόσον υπάρχει χιόνι) και στη συνέχεια την χωρίς επιστροφή διαδρομή Διστρατό – Αβδέλα .

Σάββατο 06/01 ήρθε η ώρα να κάνουμε offroad – Χάσια Όρη .

Κυριακή 07/01 ημέρα επιστροφής αλλά όχι εύκολη , Καλλιθέα – Κακοπλεύρη , έξοδος στη Μύκανη για πλύσιμο οχημάτων  και γεύμα για όσους το επιλέξουν .

1.ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΧΗΜΑ: 50€/ημέρα

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Πλήρως εξοπλισμένο όχημα συνοδείας – υποστήριξης με έμπειρους συνοδούς. Σεμινάρια εκτός δρόμου οδήγησης. Παροχή τεχνικής υποστήριξης. Παροχή συσκευής ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ των οχημάτων. Δορυφορικό τηλέφωνο. Φαρμακείο Α΄ Βοηθειών.Inverter 12v/220 Vac 2000 w. Φάκελος δραστηριότητας που περιλαμβάνει, έντυπο με πληροφορίες και συμβουλές για εκτός δρόμου οδήγηση.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Διαμονή. Καύσιμα. Διόδια. Εξτρα έξοδα πέρα απ’ ότι προαναφέρεται στην τιμή. Φαγητά-δείπνο ρεβεγιόν. Σνακ ή ελαφρύ γεύμα. Καφές, οινοπνευματώδη ποτά, αναψυκτικά.
———————————

2.ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΗΜΑ/ΑΤΟΜΟ 80€/ημέρα 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Μεταφορά από/προς Αθήνα μόνο για συμμετοχή στο 10ήμερο πρόγραμμα.
Για συγκεκριμένες μέρες συμμετοχής στο πρόγραμμα μεταφορά από/προς ξενώνα –ξενοδοχείο, Κρανιά – Μικρολίβαδο.
Καύσιμα.
Διόδια.
Δορυφορικό τηλέφωνο.
Φαρμακείο Α΄ Βοηθειών.
Inverter 12v/220 Vac 2000 w.
Φάκελος δραστηριότητας που περιλαμβάνει πρόγραμμα, έντυπο με πληροφορίες και συμβουλές για εκτός δρόμου οδήγηση.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Διαμονή.
Εξτρα έξοδα πέρα απ’ ότι προαναφέρεται στην τιμή.
Φαγητά-δείπνο ρεβεγιόν.
Σνακ ή ελαφρύ γεύμα.
Καφές, οινοπνευματώδη ποτά, αναψυκτικά.

————————————————————————————————————————–

Η OFF ROAD ADVENTURES σχεδιάζει, διοργανώνει και πραγματοποιεί όλες τις δραστηριότητες για τετρακίνητα οχήματα με τη μέγιστη ασφάλεια και τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά Standards.

Τα οχήματα υποστήριξης είναι εφοδιασμένα με νέου τύπου εξειδικευμένο εξοπλισμό και είναι ικανά να ανταπεξέλθουν στις πλέον δύσκολες συνθήκες, εφόσον χρειαστεί.

Δήλωση συμμετοχής έως 12/12/2017

Εκπαιδευτικές ήπιες διαδρομές με αρκετή περιπέτεια σε λάσπη, χιόνι, άμμο, νεροφαγώματα, ποτάμι ανάλογα με την εποχή. Ζήστε μία μοναδική 4×4 εμπειρία με την ασφάλεια και την τεχνογνωσία των έμπειρων εκπαιδευτών που θα βρίσκονται δίπλα σας με το όχημα συνοδείας.
Οι διαδρομές επιπέδου BASIC απευθύνονται σε όσους έχουν οχήματα 4×4 με κοντές σχέσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων (LOW) και εργοστασιακό εξοπλισμό όπως ρεζέρβα, εργοστασιακές δέστρες εμπρός – πίσω.
Τις BASIC ήπιες εξορμήσεις μπορούν να ακολουθήσουν και τα εξοπλισμένα 4×4 που συμμετέχουν και στις ADVANCED χωρίς όμως να διαφοροποιηθεί η διαδρομή για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Απαραίτητος εξοπλισμός: 

  • Την εργοστασιακή δέστρα εμπρός και πίσω
  • Ρεζέρβα
  • Ιμάντα ρυμούλκησης με 2 ναυτικά κλειδιά (πιστοποιημένα)

Εκτός από τον ατομικό εξοπλισμό ανάλογα με την εποχή απαραίτητα πάντα είναι:

  • Μποτάκια ορειβατικού τύπου τουλάχιστον 1 ζεύγος.
  • Γαλότσες για την χειμερινή περίοδο
  • Αδιάβροχο επάνω κάτω.
  • 2 Ζεύγη γάντια εργασίας καλής ποιότητας
  • Φακό κεφαλής με εφεδρικές μπαταρίες
2018
2018
20181
20182
20183
20184
201827